Call for Papers

Call for papers gesloten!

Blijkbaar hebben we een probleem met het abstract formulier. Als je niet binnen een paar minuten een bevestigingsmail ontvangt, stuur ons dan alsjeblieft het abstract via e-mail met alle benodigde informatie.

Wij nodigen studenten taalkunde (en gerelateerde disciplines) uit, van bachelor tot PhD, om hun werk te komen presenteren op de 62e StuTS in Nijmegen van 23 tot 26 november 2017. Presenteer gerust je opdracht van een cursus, je bachelor- of masterscriptie of een ander project waar je momenteel aan werkt. Taal- en technologieworkshops van studenten die hun inzichten willen delen zijn ook zeer welkom. Alle onderwerpen moeten min of meer in een taalkundig kader passen, hierbinnen is verder alle variatie welkom.

De postersessie duurt 1 uur en je presentatie kan gehouden worden in het Nederlands, Engels, Duits of iedere andere taal die je spreekt, zolang als je genoeg kennis van deze taal hebt om erin te presenteren op een wetenschappelijke conferentie. Onthoud s.v.p. wel dat zelfs taalkundigen niet alle talen spreken.

Lever een kort abstract (max. 250 woorden, inclusief referenties) via https://anmeldung.stuts.de/stuts62_abstracts_nl in om je presentatie aan te melden. De taal van je abstract hoort ook de taal te zijn waarin je presenteert*. Als je niet in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans of Limburgs presenteert, stuur dan s.v.p. ook een vertaling van je abstract in een van deze talen in, zodat wij je voorstel kunnen afwegen. Deze vertaling zal niet worden gepubliceerd in het conferentieboekje.


*Als je graag in gebarentaal wilt presenteren, lever dan je abstract in in de geschreven meerderheidstaal van het desbetreffende land en selecteer de gebarentaal als de taal van je presentatie. Als de geschreven taal van dat land in de lijst hierboven staat, hoef je geen vertaling in te dienen. Je mag in dit geval wel een video van je abstract via e-mail inleveren. We zullen ervoor zorgen dat het dan beschikbaar is op de website en voegen een link toe aan het conferentieboekje.